Je kunt 8 landen 100 keer goedkoper bellen maar ook Indonesië 9 (Jakarta 11,3), Marokko 7, de Nederlandse Antillen 11,7 Suriname 10 en Turkije 30, (Istanbul ook 30) keer goedkoper bellen!!!!!

Op deze site kan je zien hoe je goedkoper naar een buitenlandse bestemming kunt bellen.
In de overzichten zie je achter je bestemming onder de kop GOEDKOOPST vermeld staan welke aanbieder in de piek- of dalperiode het goedkoopst is en hoeveel je per minuut betaalt.
Verder kan je onder de kop BIJZONDERHEDEN of het telefoonnummer vinden dat je direct kunt gebruiken indien de goedkoopste aanbieder een 09XX-aanbieder is, of eventueel andere relevante informatie.

Bij de uitgebreide overzichten kan je onder de kop FACTOREN zien hoeveel keer je dan goedkoper belt dan via de duurste aanbieder.

Klik op de naam van de goedkoopste aanbieder op jouw bestemming en je gaat direct naar de site van deze aanbieder!

 

Inmiddels zijn er pagina’s voor lezers die niet meer gebruik maken van de diensten van KPN maar van andere aanbieders, zoals aanbieders via kabeltelevisienetten of ADSL-aanbieders. Klik hiervoor aan de linkerkant op ‘geen BelBasis bij KPN’ of hier.

 

Helaas krijgen we ook klachten over aanbieders. Als dit langdurig aanhoudt nemen we aanbieders ook uit de vergelijkingen. Dit is al gebeurd met de Belgigant, de Belknaller, Spaartelecom en Telestunt. De tarieven van de Belpiraat hebben we na veel klachten van onze lezers niet opgenomen in de vergelijkingen.

 


Vragen, op- of aanmerkingen en suggesties kunnen via een mailtje aan ons gestuurd worden.